Vi är

Orange logotext of orangutang

Vi är ett nyfiket, kreativt och målinriktat produktionsbolag. Vi tror på styrkan i att vara ett mindre bolag med ett stort nätverk av specialister. På det sättet effektiviserar vi den kreativa processen och underlättar för kunden att komma i mål med en stark kampanj eller uppdrag till en konkurrenskraftig prislapp.

A urangutang sitting in a car

Vår filosofi

Vi tror på att alltid ligga i den berömda framkanten på resan mot framgång i ett medielandskap som är i ständig förändring. För oss är ett nyckeln till ett lyckat projekt god planering, berättarglädje och en nöjd kund. Vi jobbar alltid långsiktigt och värdesätter att bygga upp en stark relation tillsammans med dig som beställare.

Vår kompetens

Vi har en bred kompetens och lång erfarenhet. Allt ifrån att producera gigantiska livesändningar från världens alla hörn med mångmiljonbudgetar, till att ta fram och producera casefilmer, reklamkampanjer, reality-tv, piloter och interaktiva poddar. Vi kan lite om mycket och mycket om litet!

A orangutang standing on boxes
Two orangutangs holding a frame

Vår historia

Orangutang drivs av oss, Ludvig och Martin, vars vägar korsades i arbete med direktsändningar, trailers och reklamfilm. Trots våra olika bakgrunder inom film- och tv-världen är vi överens om de grundläggande bitar som utgör DNA-strängen på Orangutang; ett projekts framgång är en kombination av en noggrann uppstart, en professionell produktion och en levande kreativ process.

Idén till namnet Orangutang uppstod när vi såg en video där en orangutang körde runt i en golfbil utan några som helst problem. Om en orangutang kan köra bil, då kan väl vi två starta ett produktionsbolag?

Orangutangen är både en intelligent och charmig primat som vi mer gärna förknippar oss med. Sen är det ganska kul att säga “Orangutang” också!

Våra kunder

Vi fokuserar inte på en speciell bransch utan har många olika kunder. Något vi har gemensamt med alla våra kunder är en strävan efter tydlig, enkel och engagerande kommunikation; oavsett storleken på uppdraget.

Kontakta oss!

Har du några frågor eller funderingar?
Tveka inte att höra av dig så svarar vi så fort vi kan!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.